fredag 16. oktober 2009

Inspirasjon i høy klasse

Det ble en flott dag for innesysler i dag. Planen er å vaske huset, men det er så fryktelig lett å bli distrahert av andre morsommere ting ; ) Fikk denne boka i posten i går!! Det er så utrolig mye fint...og jeg kunne strikket og heklet døgnet rundt : ))
Tine Solheim bruker blanda teknikker og blanding av garn i alle kreasjonene sine. Det MÅ jo bli morsomt å strikke da : )

Et sånt pledd takker man jo ikke nei til...

...eller en sånn tevarmer som dette : )))

Kjoledilla som jeg har...er jo dette et must!! : ) Så da er det bare å gjøre ferdig alle de andre prosjektene og sette i gang ; )

3 kommentarer:

  1. Deilig med inspirasjonsbøker, synd man ikke rekker å gjøre alle prosjektene i boken, boken ser flott ut, må vel ta en nærmere titt på den;) Ha en fortsatt kreativ høstdag:)

    SvarSlett
  2. Tine Solheim har flotte og inspirerende bøker og denne så ikke ut som noe unntak! Alt sammen var jo rålekkert! Synd man kun har 2 armer og 24 timer i døgnet..Både jeg og H. er syke så det er litt laber stemning her i dag..Men det blir x-faktor og Fajitas med kylling i hvertfall! herlig me fredag uansett :)

    SvarSlett
  3. Så mkt fint i den boken! Gillade tevärmaren starkt! Supercool! Du som är så duktig på både att virka och sticka kommer ju kunna göra mkt fint av all inspiration!

    SvarSlett

Blir glad for en kommentar : )