fredag 20. november 2009

Storbyfeiring : )

Sitter her og prøver å nyte latten min...men jeg fikk den ikke til idag. Den smakte rett og slett ikke bra : ( Hmmm

Ja ja...Det står bare litt pakking igjen før vi drar ut på tur, jeg og mannen : )

For noen uker siden spurte han meg om ikke jeg kunne ta ferie på bursdagen min, så vi kunne reise bort. Og ferie har jeg fått : ) Men hvor skal vi dra du? Vi var vel innom de aller fleste storbyer i Europa...før valget falt på....................

.......... OSLO!!

He he...jeg vet. Men det var den eneste byen jeg slapp å fly til. Eller ikke helt sant da...kan ta båt og bil til København og Stockholm. Men da går så mye av tiden bort i reising. Så da ble det Oslo : D

Og jeg gleder meg jeg : ) Kunne ikke blitt bedre egentlig....

Og det beste av alt...jada jeg er litt barnslig...har fått pakker ! Selvom jeg ikke blir hjemme og steller i stand selskap ; )

Juletallerkner og englelysestaker...og penger ( så jeg kan shoppe ), og disse helt nydelige smykkene av farmor....
Så da tror jeg at jeg skal pakke litt...ta med smykkene, og gjøre meg klar for storbyfeiring : D

2 kommentarer:

  1. Hoppas ni får en härligt helg! Jag hade gärna spenderat en helg i OSlo...har aldrig varit där men den staden verkar så mysig.

    Har ju grattat på FB, men passar på att gratta här med.
    KRam

    SvarSlett
  2. Gratulerer så mye med dagen!!! Er den kommende eller har den akkurat vært tro? Oslo er en by med mange muligheter og jeg er sikker på at dere kommer til å få det fint der! Herlige smykker du har fått av farmoren din..Kunne egentlig tenkt meg å bestille lefser av deg til jul jeg..Ringer deg senere..Her er det litt slitsomt for tiden igjen..Marerittet tar visst aldri slutt..Har likevel håp om bedring snart..Kos dere i oslo da :))Klemmer fra bekken :))

    SvarSlett

Blir glad for en kommentar : )