lørdag 6. mars 2010

Er det mulig...

...å være så sinnsykt trøtt!!??
Kom hjem fra jobb...hadde kjøpt med sushi til meg selv, og frossenpizza til ungene. Jeg hoppet inn i pysjen og så for meg en laaang deilig kveld foran tven, med sushi, vin og strikketøy.
Også sitter jeg allerede og dupper!!
Jeg har vært så trøtt siden sola kom fram jeg. Og den burde da virke motsatt...eller?? ; ))
Men ok da...gutta har overnattingsbesøk...jeg og snuppa kryper under dyna, med en god film. Har lånt; Finding Neverland...og har hørt det er en tårevåt film. Så det er kanskje greit at mannen slipper å se den ; )
Planen var egentlig å strikke ferdig skjerfet jeg holder på med i kveld...men men...det går vel ingen steder. Og det kan jo hende det blir kaldt neste vinter også... ; ))

3 kommentarer:

 1. Hei du :))Fant du noe fint på låven på torsdag da? Vi forsvant litt for hverandre og jeg visste ikke om dere hadde dratt da vi dro hjem. jeg drar innom låven på vei hjem fra jobb så det er alltid litt korte besøk fordi jeg er middagssulten :)
  Innimellom er man jo så trøtt at man ikke får noe ut av frikveldene sine og det er jo litt ergerlig da.Men håper filmen var bra!
  Snakkes! klem fra bekken :))

  SvarSlett
 2. Finding neverland...var den bra?? Jag fick den i brevlådan för inte så länge sen...fast jag vet inte varför..hmmmm...en av många inredningsmagasin kanske ,9

  SvarSlett
 3. Hei dere : )) Jeg har faktisk ikke kommet gjennom filmen enda...har sovnet veeeldig tidlig i filmen...hmm Men den skal visst være veldig veldig bra, så jeg skal gjøre et nytt forsøk. Denne trøttheten MÅ da snart gå over... ; )

  SvarSlett

Blir glad for en kommentar : )