onsdag 24. mars 2010

Nye familiemedlemmer : )6 kommentarer:

 1. Kan man si noe fornuftig om disse knøttene, da? Var bare herlige.
  KOmmer innom en dag.
  Pappa

  SvarSlett
 2. Næææææh, hvor er de skønne :)

  SvarSlett
 3. Gud så söta! Vill en bo hos mig?? Jag saknar att ha katt (har haft det hela min uppväxt), men maken min är inte sugen alls :(

  SvarSlett
 4. Hei Kaffelatter, fant deg via sommer/vinter/vår-bloggen og hviken positiv overraskelse; Dette er som å kommme rett inn i min egen barndom, vi hadde alltid kattunger i huset, alltid. Tenk å være så nyfødt men samtidig så sterk?! Hvor er de nå, de små? Du har vel sørget for et godt hjem? Slikt noe er nemlig ikke noen selvfølge.

  SvarSlett
 5. Maria...åja, tenk om èn kunne bodd hos deg : ) Mannen min er ikke heller spesiellt begeistret for katter, men vi er 4 som er veldig glad for dem... Så han må nok bare leve med dem ; )

  Nedoverbakke...ja tenk for noen fantastiske skapninger dette er : ) Og så gøy det er å følge utviklingen, på hvordan kattemor oppdrar barna sine... Disse barna er ikke en uke gamle enda, så de er fortsatt hos hos. Men tre av dem har fått nye hjem, som bare venter på at de skal bli store nok til å flytte ut. Har forresten lest bloggen din, også via sommer/vinter/vår...Facsinerende lesing : )

  SvarSlett

Blir glad for en kommentar : )