onsdag 14. april 2010

På tide å stoppe litt

Snuppa er 7 år i morgen...og det blir stor-innrykk i dag. For å rekke alt, må vi ta feiringen med familien i dag : ) Men gjestene får ikke nyvasket hus...de får kaffe og kaker, og forhåpentligvis en avslappet vertinne. Kjenner nemlig at det er på tide å stoppe opp litt. Det var deilig med et par dager på hytta, men det holder ikke lenge... Dagen i dag skal brukes i sola...lese noen sider i boka og bare duppe av litt mens sola varmer.
Så er jeg nok klar for feiring : )

5 kommentarer:

 1. Gratulerer med lita prinsesse i morgen :))
  Nyvasket hus er det ingen som bryr seg om likevel. Tror det bare er vertinnene som tenker på sånt jeg. Kaffe og kaker er da best i verden og kjenner jeg deg rett blir det GODE kaker :))
  Himmel og hav. Det er visst lenge siden jeg var innom deg. Har skrevt noen kommentarer i dag men tror det er ukevis siden sist jeg kunne sette meg å skrive litt. Har du vært mer på låven? Ventet på melding fra deg den torsdagen jeg var der og skulle kjøpe med noe for deg men skjønte at du hadde ombestemt deg.
  Er det ikke herlig med vår?? Tørre veier og sykkelturer er best! Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 2. Gratulerer med jenta:)Viktig å stoppe opp av og til:)klem

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye til jenta di som fylte år :) Tiden går så fort - viktig å ta vare på øyeblikkene. Da er det også viktig å ta vare på seg selv.. syntes det er flott at du lytter til kroppen, det er den beste medisinen !

  Sender over litt energi til morgendagen! ha en nydelig lørdag, og tusen takk for fine ord på bloggen min :)
  klem fra ida

  SvarSlett
 4. God morgen :)Det ble visst ingen tallerkenhylle på deg på lørdag. Jeg fant en stor flott en på Lilleaker som de ville ha 300,- for og jeg klarte ikke å prute den ned mer enn 25,-..Synes 275 var dyrt. Særlig når det stadig dukker opp sånne på låven til en femtilapp.Jeg skal fortsette å lete for deg. Ha en fin dag! klem fra Benedicte :))

  SvarSlett
 5. Takk for at du la att spor på bloggen min! :) Alltid kjekt å sjå kven som er innom, og alltid kjekt å komme over nye, koslege bloggar. :)
  Ser at du også les Salvadoreña...mmm, koste meg med den! Og sushien såg såååå god ut! Kanskje skal eg våge meg på det ein vakker dag? Det er jo litt sånn sommarleg mat, så om det snart kunne slutte å snø, så kanskje,kanskje...
  Ønskar deg ei strålande veke!

  SvarSlett

Blir glad for en kommentar : )