torsdag 5. august 2010

Bon Apetite

Ting tar litt tid når det sommer. Vi bor i et fantastisk, koselig "galehus" ; ) Her er smått og stort nærmest hele døgnet, så det er ikke så ofte det blir tid til data og blogging. Så da blir innleggene litt på etterskudd...men det får gå : ) Her er barbequesausen jeg bruker til grilling. Den heter vel egentlig Teigen`s BBQsaus. Den inneholder;
500 gr ketshup
250 gr brunt sukker
1 dl espresso (eller sterk kaffe)
1 ss tabasco

Rør sammen og ferdig. Enkelt og greit...og farlig god.

BBQ sausen ble jeg anbefalt av min "kokkevenninne" lille Lime, som brukte den til hjemmelagde spareribs kokt i cola. Det er forøvrig helt fantastisk...men nå koker jeg alt som er mulig i Cola. Koteletter...eller som her svinefilet.
Skar opp fileten i passe store stykker, la i kjele, og helte Cola over til det dekker kjøttet. (MÅ være ordentlig Cola...light funker ikke)
Kok opp, og la småkoke i 1,5 time.
Avkjøl kjøttet...og legg i BBQ sausen. Så er det bare å varme kjøttet på grillen. ( det er jo allerede gjennomkokt).
Og server i tillegg BBQ sausen ved siden av....

Vi ble lei av å sitte på hytta og vente på det fine været. Det var veldig skiftende, med regn, vind og litt sol. Solen brukte vi godt. Da dekket vi ute...med utsikt over sjøen : )

Dette er favorittservicet mitt. Tok det med til hytta når den sto ferdig, for jeg syns fargene og størrelsen passet så bra til hytteliv og grillmat. Men jeg angrer hver gang jeg er på hytta og bruker det. Skulle så gjerne hatt det hjemme også!! Cafe Paris heter det...så hvis noen skulle sitte på et sånt service...eller vite om noen som har det....OG som vil kvitte seg med det. Da er jeg interessert; )

1 kommentar:

  1. Gode grilltips!!:) Jeg hadde maken servise for noen år siden: Mulig det ligger hjemme hos mine foreldre;)

    SvarSlett

Blir glad for en kommentar : )