onsdag 25. august 2010

Man tager hva man haver


Etter å ha jobbet en nattevakt eller to, er lysta til å stikke på butikken ENDA mindre enn vanlig (hvis mulig). Da blir middagen litt sånn...man tager hva man haver...
Og da er det godt man haver litt av hvert.
Hjemmelagde burgere (ca 15 stk)

1,5 kilo kjøttdeig
1 rødløk (finhakket i foodprosessor)
1,5 pk bacon (finhakket i foofprosessor)
2 ss Burger and Steak sauce
1 egg

Bland alt sammen og stek burgere på ca 100 gr. Jeg syns ikke det var behov for ekstra salt og pepper...men det er jo smak og behag.

Serveres med salat, tomat, ringer av rødløk og fetaost. Toppet med rømme og litt Burger and Steak sauce.
Godt...og nesten uten karbohydrater ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blir glad for en kommentar : )