onsdag 25. august 2010
Man tager hva man haver
Etter å ha jobbet en nattevakt eller to, er lysta til å stikke på butikken ENDA mindre enn vanlig (hvis mulig). Da blir middagen litt sånn...man tager hva man haver...
Og da er det godt man haver litt av hvert.
Hjemmelagde burgere (ca 15 stk)
1,5 kilo kjøttdeig
1 rødløk (finhakket i foodprosessor)
1,5 pk bacon (finhakket i foofprosessor)
2 ss Burger and Steak sauce
1 egg
Bland alt sammen og stek burgere på ca 100 gr. Jeg syns ikke det var behov for ekstra salt og pepper...men det er jo smak og behag.
Serveres med salat, tomat, ringer av rødløk og fetaost. Toppet med rømme og litt Burger and Steak sauce.
Godt...og nesten uten karbohydrater ;-)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Blir glad for en kommentar : )