søndag 17. oktober 2010

Kantareller i lange baner


Har ganske grei mamma altså. Hun ringte på fredag ettermiddag og sa at hun hadde plukket masse sopp...vil du ha? spurte hun.
Og det ville jeg jo så klart. Og ikke nok med det...det ble levert på døra, med tørkemaskin og norgesglass. Så da var det bare rensinga igjen da ; )

Og selv om jeg etter timer ved kjøkkenbenken bannet soppen både hilt og dit...så var det verdt det. Mmmmm : ))
Stekt i godt smør med bare salt og pepper...

3 kommentarer:

 1. Mange år siden jeg smakte dette sist, men det smaker helt nydelig slik du beskriver.

  Ønsker deg en fin uke med hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlett
 2. Så lekkert dette så ut! Mmmmm! Jeg vet jo hvor flink du er til å lage mat så jeg er mer enn sikker på at dette smakte nydelig! Måtte fnise da jeg så innlegget under her. Akkurat det bildet fant jeg på loppis i helgen jeg osgå hihi!! Var ikke så fornøyd med rammen og fargen på passepartouten så det skal jeg også skifte ut. Men fargene på bildet var nydelige! Så moro at dere holder på med denne gesjeften på Nordbymoen da! Vi var faktisk en snartur innom der forrige helg..Eller var det helgen før? Det var høndballjentene Kisa/Ullensaker som hadde loppis der..Kjøpte ingenting, men vi tar oss en tur innom igjen hvis dere holde på der fast :))Fikk akkurat høre av mannen min her at DET SNØR!! Hjelp! Er jo IKKE klar for det altså. Men den første snøen har jo litt av nyhetens interesse i seg da hihi!! Klemmer fra bekken her :))

  SvarSlett
 3. Det såg aldeles nydelig ut!
  Kjekt at du vil vere med på blogglotteriet mitt.:)
  Ha ein fin kveld!

  SvarSlett

Blir glad for en kommentar : )