lørdag 30. april 2011

Første steg til en flottere hage

Det skal strengt tatt ikke så mye til da. Å få den flottere en den er nå. Med lager av takstein i det ene hjørnet, lager av materialer i et annet...masse skrot i et tredje...og et mislykka forsøk på et staudebed i det fjerde. Det oppsummerte vel hagen vår ganske greit tror jeg.

Her er det fjerde hjørnet. Det var liksom det letteste å gjøre noe med på egen hånd. Det ble så tungt og uhåndterlig å begynne påde tre andre hjørnene...

På det hage-møtet jeg var på på torsdag, fikk jeg et kjempetips. Hvis du skal lage nytt bed på deler av hagen; Legg avispapir rett opp gresset og fyll på med jord. Da forsvinner gresset etterhvert, og avispapiret hindrer gresset i å ta overhånd i bedene. Og så er det bare å plante :-) Og jeg har prøvd ut rådet. Tok opp steinene i det gamle bedet...de var så og si slukt av plenen...


Det nye bedet ble ganske mye større enn det gamle, måtte ha fler steiner rundt...og dermed dro vi ut på stein-slang. Vi dro faktisk til et sted der det sto et skilt med kameraovervåking, men håper og tror de kun overvåket innenfor gjerdet ;-)

Og det ble jo riktig så bra...om jeg skal si det selv. Og alt dette mens Kate og William giftet seg.


Nå gjenstår det bare å fylle opp med blomster. Håper det noen som må renske opp og dele litt stauder og busker i hagene rundt om kring...sånn at jeg kan arve litt ;-)

5 kommentarer:

 1. har aldri vært her, men så fin hage du får!
  wow, nice ide ;)

  SvarSlett
 2. Tenk at første gang jeg titter innom her, så får jeg et godt hagetips- akkurat når jeg trenger det. Ikke tilfeldigheter...;0) Blir nok veldig fint i hagen din. Gleder meg til å se bedet når blomstene kommer!

  SvarSlett
 3. Linda...så bra jeg kunne dele tipset med noen som trengte det : ) Ser også fram til å få blomster i bedet.

  SvarSlett
 4. Det ble jo stilig! Litt rystet over at du drev med dette mens selveste William giftet seg med selveste Kate, men er imponert over resultatet. Lar mannen få ta seg av alt sånn hagegreier - jeg mestrer ikke slikt;)

  SvarSlett
 5. Jeg er så glad for at du blogger igjen!!

  Og dette skal jeg prøve hjemme, for et kjempebra tips med avisene.....

  Jeg gleder meg også til å se hvordan du får det med blomster :)

  SvarSlett

Blir glad for en kommentar : )