Pannacotta er godt, asparges er veldig godt...da måtte jo Asparges Pannacotta også bli veldig godt!? Og det ble det :-)
Oppskriften er den samme som Asparges cappucinoen...men i tillegg legger du 3 plater gelatin i kaldt vann i 5 min. Bland de inn i suppen, og rør til den er oppløst. Hell den i porsonsformer og sett i fryseren til puddingen er satt. Ta formene ut kort tid før servering. Dypp formene raskt i varmt vann slik at puddingen lett løsner når du vender den over på en tallerken. Pynt med litt småsalat, litt flådd tomat, og miniasparges. Og hell tomatconsomme rundt.
Tomatconsommè:
500 gr klasetomater
1 klype salt
saften fra 1/2 sitron
Hakk tomatene i en bolle, ha på godt med salt og sitronsaft og la stå kaldt i noen timer (gjerne over natta, hvis du er godt til å planlegge)
Mos tomatene, og sil av saften. Press tomatene godt for å få ut all saften.. Kast tomatkjøttet, og hell saften rundt pannacottaen :-)
Bon Apetite!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Blir glad for en kommentar : )