lørdag 21. mai 2011

En litt anderledes salat.

Jeg er glad i mat. Og det er kanskje litt mildt sagt. Jeg prøver og prøver å skulle spise sundt og magert, for å kunne møte bikini-sesongen med litt selvtillit. Men fytti...set er ikke lett, når det er såååå mye godt mat som kan lages...og dermed spises ;-)
Men livet er altfor kort til å kaste det bort på mat som bare er sundt, og ikke godt. Det har vi fått erfart. Lev i dag, og hver glad for det du har!
Men sundt KAN være godt også :-) Og da er det jo lett!
Salat for to, med masse god smak;

6 skiver serranoskinke
2 tomater
olivenolje
sort pepper
blandet salat (f.eks ruccola, rosso og litt issalat)
parmesan i skiver

Dressing:
2 ss olivenolje
2 ss saft av sitron
4-5 basilikumblad, som skjæres i tynne strimler
2 ts brunt sukker

Legg skinken og tomatene, som er delt i fire, på et bakepapirkledt stekebrett. Ha over litt olivenolje. Sett i ovnen på 180 grader og stek til skinken er sprø. Ca 15-20 min.
Vask salaten og legg på tallerkner og dander tomater, skinke og skiver av parmesan oppå.
Bland sammen dressingen og hell over salaten :-)

I tillegg hadde jeg dadler surret i bacon og stekt. Dette var bare fordi vi hadde lyst på det, og er absolutt ikke nødvendig, ikke spesiellt sundt heller, bare veldig veldig godt ;-)


Bon Apetite!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blir glad for en kommentar : )