Mannen har blitt spesialist på friterte klippfiskboller med sennepsaus, og hovedretten var elgstek som rett og slett smelta i munnen. Godt jobba! Og jegeren skal vel ha sin del av æren for det kjøttet!
Snuppa og jeg fikk i oppdrag å lage kake til dessert. Og da ble det
SJOKOLADEKAKEHJERTE <3
Oppskriften på kaken var så enkel at snuppa gjorde nesten alt selv :-)
- 200 gr sukker
- 200 gr smør (romtemperert)
-4 egg (vispet sammen)
- 200 gr hvetemel (bytt så ut 3 ss av melet med 3 ss kakao)
- 2 ts bakepulver
- 2 ss melk
Rør sammen og ha i èn eller to former. Vi brukte èn og delte heller kaken i to etter at den var stekt. Stek i 190 gr i 30-40 min...eller til den er ferdig ;-)
Glasur:
- 2,5 dl kremfløte
- 1 ss sukker
Ha i en kjele og varm til det ryker. Skal ikke koke.
- 200 gr mørk sjokolade 70 %
Bryt i biter, og hell den varme fløten over. Rør til sjokoladen smelter.
Ha halvparten av glasuren i mellom legene av kake, og resten oppa. Pynt med HVIT SJOKOLADE.
Sammen med hjemmelaget vaniljeis, smakte denne mektige sjokoladekaken kjempegodt :-))
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Blir glad for en kommentar : )