torsdag 17. september 2009

Det ble helrenovert istedet

Da er sofaen inntatt, med pledd og stearinlys. Har vært på foreldremøte, mens mannen og svigerfar har lagt siste hånd på verket i andre etasje. Ikke at vi er ferdig eller noe...men ferdig med det vi driver med nå...he he... Ett skritt av gangen, så kanskje vi kommer i mål en gang ; ) Rommet jeg skrev om tidligere, som "bare" skulle males og tapetserer litt og sånn....måtte helrenoveres gitt ; )
Det ble ny panel både i taket og på veggene, nytt golv og tilogmed listene kom på plass med en gang : )) Døra ble erstattet med bare karm. Godt med store luftige rom : )
Meninga er at veggene skal males hvite...både her og i gangen innover...men det er fin vinterjobb : )
Så nå gjenstår innredningen...men den får nok vente til neste uke. Har jobbehelg, så da forsvinner den...og det er kanskje like greit ; ) Er ikke like sikker på om det skal bli tv-rom. Kanskje blir det noe annet nyttig...

2 kommentarer:

  1. God morgen :)Du og du så praktisk det er å ha en linkliste som oppdaterer innleggene til dere andre! Jeg er SÅ fornøyd med blogspot :))
    Dere finner nok på noe smart med de nye rommene deres! Så deilig å ha så mye plass at dere har rom dere ennå ikke vet hva dere skal bruke til :))Ha en fin fredag selv om du skal jobbe! Klemmer fra meg :))

    SvarSlett
  2. Så fint det blir, gleder meg til å se det ferdig innredet. Ha en fin helg :-) klem fra Beate

    SvarSlett

Blir glad for en kommentar : )