lørdag 12. september 2009

En perle midt i ingenting

Mandag og tirsdag denne uka var jeg på samling/møte med jobben på Raumergården, som ligger på Ask i Gjerdrum. Snakk om en perle i ingenmannsland... Ikke for å fornærme noen, men det er et LITE sted, som er litt sånn at "oj, der var Ask" Og der ligger et lite stykke Frankrike. Sånn rett ved siden av den bensinstasjonen liksom...

Helt gjennomført i romantisk fransk stil. Både når det gjaldt innredning og ikke minst mat og vin.


Har tatt bilder av rommet jeg hadde...selv om jeg kanskje ikke ble riktig så imponert over det som resten av hotellet. Men jeg følte ikke at jeg kunne be om fri fra møtene til å ta bilder rundt omkring. Så da får dere heller klikke inn på hjemmesiden og se om dere får et inntrykk der..

Ikke så ofte jeg sover på hotell helt alene...så bare det var jo en erfaring å ta det med seg ; )


Etter en lang dag med budsjetteringer og tall, startet vi kvelden med et lite vinkurs. Damen som hadde kurset for oss, eier og driver stedet. Det var veldig interessant, med en liten innføring både i hvorfor fargen blir som den blir og duft og grunnen til å "lufte" vinen : )Etter at vi hadde smakt oss ferdig, og funnet ut hvilken vin vi skulle drikke, var det tid for 6 retters fransk meny. Helt helt nydelig mat!! Snikfotograferte maten med mobilen, så det er ikke den beste kvaliteten på bildene...Foto: Butterdeig fylt med soppstuing og toppet med nyplukkede kantareller...mmm nydelig : )
Foto: Sjokolademousse i et bittelite norgesglass (genial idè) med ananas terninger og kokos sorbèt...også helt nydelig : )
Foto: Enkelt men veldig dekorativt brettet serviett... : )

3 kommentarer:

 1. Nämen se där! Det blev ju jätte fint :-) Mång fina bilder här.

  Hoppas du ska trivas.

  Kram Tanten

  SvarSlett
 2. Hei, hei jeg har også flyttet inn her, og i tilegg kommer jeg nok bare til å blogge om mine tekstile arbeider. Ser ut som om du kommer til å få det fint her:)

  klem perlemor

  SvarSlett
 3. Jippi! Så bra at du fortsetter - og endelig får jeg linket "ordentlig" til deg i blogglista mi :) Ikke så vondt at det er godt for noe!

  Klem, Hege

  SvarSlett

Blir glad for en kommentar : )