søndag 25. oktober 2009

Loppefunn

Da er et par av loppefunnene kommet til sin rett. Dette fatet her ga jeg en tier for...og det syns jeg var helt passende for et lysfat : ) Har vært på jakt etter et sånt i butikkene, men der koster de en formue.
Etter at vi ommøblerte tv-stua inn i spisestua og omvendt : S har vi manglet møbler til spisestua. Det ble rett og slett for stort rom til bare spisebordet. Tenkte vi skulle fylle den ene veggen med hyller. Var inne på Billy hyllene fra Ikea. Kjekk løsning hvor du kan sette sammen nesten hvordan du vil. Men ingen...selv om Ikea er billig, så blir det mange tusen for et sånt hylle-system. Så da vi så denne skjenken her samtidig...mannen og jeg...på loppemarkedet i går, slo vi til.

Mangler hjørnedøra på ene sida, men det syns jeg ikke gjør noe. Skjønte ikke a den manglet en gang jeg, før svigermor spurte ; )
Måtte ut med 100 kr for den...så da får det ikke hjelpe at vi på på Jernia i morgen og kjøpe nøkler. Får nemlig bare opp den ene døra...he he

2 kommentarer:

  1. Hei, for en kjempekoselig blogg du har, her var det hyggelig å komme på besøk :-)

    Jeg "stjal" også oppskriften på foccaciabrød, for det så utrolig godt ut, så den oppskriften må prøves!

    Ha, en fin kveld videre, det lille som er igjen av den :-)

    SvarSlett
  2. Fatet blev så fint med alla ljusen. Nu när det är vintertid igen vill man inget annat än att tända en massa ljus och bara mysa!

    SvarSlett

Blir glad for en kommentar : )