lørdag 10. oktober 2009

Mange tanker

mange tanker og ideer og lite tid. Det er en skikkelig dårlig kombinasjon. Men sånn er det...og sånn tror jeg ALLTID det vil være med meg. Har prøvd å forandre meg, lære meg å slappe av og ta det litt rolig, men da får man jo hvertfall ikke gjort noe ; ) Og hvor mange ganger har jeg ikke prøvd å få innført flere timer i døgnet... ; ) ...men det forblir 24...og jammen tror jeg ikke det også ALLTID vil forbli sånn.
Lurer litt på hva man kan kutte ut jeg..? Men svaret jeg kommer fram til, har jeg ikkeno lyst til å sette to streker under.

Det er jo det hyggelige som må vike...ikke det nødvendige. Som å være sammen med mann og barn, som å være sammen med venner, som å være kreativ...og som å blogge. Utgangspunktet for dette innlegget var nettopp det. Jeg så plutselig at forrige innlegg var den 4. Det er jo nesten en uke siden. Og det har jo vært mange ting å blogge om...så det står ikke på det.
Har feiret 10 åringen vår : )) Har fått et "catering-oppdrag" som jeg gleder meg til å gyve løs på : )) Har begynt å innrede aktivitetsrommet : )) Strikket ferdig strømpene : )) og begynt på et nytt par...

Jeg har i tillegg mange andre tanker i hodet om dagen. De handler om å virkeliggjøre noen drømmer...men dette kommer jeg tilbake til når de er tenkt ferdig ; ))

2 kommentarer:

 1. Gjett om jeg kjenner igjen dilemmaet!!
  Døgnet skulle hatt 48 timer, minst!!
  Nå som det er så mørkt og kaldt ute kjennes det som om døgnet er halvert..æsj!
  Blir så trøtt at jeg nesten ikke får noe ut av ettermiddagstimene heller..
  Ha en fin mandag i hvertfall! :))

  SvarSlett
 2. Jag känner igen det där sååååååå väl. Jag har så många idéer och projekt pågång, inget färdigt och allt är påbörjat. Det ser nästan ut som en byggarbetsplats här hemma, själv ser jag det knappt, blir bara medveten om det när jag väntar besök :-)

  SvarSlett

Blir glad for en kommentar : )