fredag 2. oktober 2009

Borte bra....

Vi har kommet hjem til iskaldt hus!!! Men nå er vinduene lukket, ovnene skrudd på fullt og tjukke pledd i sofaen. Da er det ikke så verst å være hjemme heller. Har hatt en deilig uke på fjellet. Gått laange turer i skog og fjell, tent bål...kokt pølser på bålet...spillt Gruble ( sikkert hundre ganger ;-), men veldig morsomt da.. ) bygd gapahuk og feiret bursdag både for min 10 åring og for 6-åringen som var med : ) Også har jeg fotografert da...2-300 bilder. Mange er dødskule..og mange kan jeg vel strengt tatt bare slette ; ) Men veldig morsom hobby da. Og mens jeg er inne på foto...jeg fikk svar på mitt hissige svar til fotoleverandøren... De beklaget at jeg hadde følt det sånn, men de hadde som mål å bare levere bra varer, og mine bilder hadde ikke blitt bra på lerret.......
Jeg vil jo si at det er en HELT annen sak enn den som ble framstillt i første mail. Da kunne de vel sagt det...ikke at bildene var dårlig og bare slette ordren. Kanskje anbefale meg heller å bestille på fotopapir da eller..... Skal svare dem i morgen ; )
Vi har som sagt feiret 10-års dag...og det var jo ikke så mange gjester. Men det ble pizza og brownies kake og brus og is...og hele tre Michael Jackson filmer i gave : ) Så da tror jeg dagen ble bra likevel jeg...så får vi feire med mange gjester når høstferien er over.

2 kommentarer:

 1. Men oi. så flotte bilder!! Bildet av myra og det svart/hvite var jo skikkelige proffe!!!
  Du har blitt en racer til å ta fine bilder!
  Tenk at dere hadde snø da! Håper den lar vente på seg her i lavlandet men med nattefrosten kan jo hva som helst skje.
  Den hytta ser utrolig flott ut og jeg kan tenke meg dere har hatt det fint. Det er så nydelig å komme seg litt bort og gjøre litt andre ting enn det som skjer hjemme. Snart er høstferien over for denne gang men jeg har en liten tur til gode. Reiser til Geilo på mandag morgen men kommer hjem tirsdag kveld..Derfor blir jo ferien litt lenger denne gang og det gjør jo ingen ting :)Ha en fin helg videre alle sammen! Sene klemmer fra bekken :))

  SvarSlett
 2. Så utrolig flotte bilder du viser her! Klem fra Gro

  SvarSlett

Blir glad for en kommentar : )