lørdag 6. februar 2010

Klar for 2års bursdag

Snuppa gleder seg stort når det er bursdagsfeiring på gang. Og hun har telt ned til denne også : ) Vi begynte forberedelsene i går kveld...med masse fletter i vått hår... ...man må da pynte seg må vite : )) Flotte krøller : )
Jeg kunne sove leeenge i dag. Lørdag og alle fri...også våkner jeg kl 7...og får ikke sove mer. Så da tok jeg en latte og inntok hobbyrommet i fred og ro. Alle andre sov lenge : )
Malen til denne esken fant jeg i BoligLiv
Og siden bursdagsbarnet er veldig glad i sjokolade...(hvilken 2-åring er ikke det? ) ble esken brukt til sjokoladekuler : )
Også lagde jeg en liten gave til mamman til bursdagsbarnet. bare fordi jeg hadde lyst, og fordi hun liker gull og lys ; )).
Malen til disse kronene har dere mulighet til å få her : )

3 kommentarer:

  1. Så gøy med bursdag! Og jeg fikk virkelig en nostalgisk følelse av å se bildet av jenta di med fletter i håret. Akkurat det samme gjorde nemlig jeg når jeg skulle være ekstra fin:) Og så flink du har vært med både eske og lys! Måtte forresten også smile av samtalen mellom deg og sønnen din mellom butikkhyllene;) Hadde det bare vært så vel: at mengden øredobber, smykker og skjerf hadde sammenheng med hvor rik du var. Da hadde nemlig jeg vært styrtrik;)

    Ha en flott tirsdag!

    SvarSlett
  2. Vilket klassiskt knep för att få lockigt hår, hon blev så fin!

    Jag kan också meddela att en sådan chokladpresent hade nog passat vem som helst, snyggt och mumsigt :)

    SvarSlett

Blir glad for en kommentar : )