mandag 9. mai 2011

Cappucino kan være så mangt

Forrett nr to; Asparges-Cappuccino med sprøstekt Bacon. Det du trenger er:


400 gr grønn asparges (eller en bunt om du vil)


2,5 dl kyllingkraft (Jacobs er jo helt supert)


3 dl kremfløte


salt og pepper


et par skiver sprøstekt bacon til hver person


helmelk til skum

Kutt aspargesene i biter i en kjele sammen med kyllingbuljong, fløte og salt og pepper. kok påsvak varme i 20 min. Kjør i food-prosessor til en jevn suppe. Sil suppen og hell over i ren kjele. Smak til med mer salt og pepper hvis behov.
Sprøstek bacon og la ligge på kjøkkenpapir fram til servering. Varm opp litt h-melk ogf pisk til kraftig skum.
Server aspargessuppen i små kopper, med en ss melkeskum og bacon på toppen.

Bon Apetite :-))

I glasset hadde vi en Riesling, Dr.H. Thanisch (2010). Passet veldig godt til suppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blir glad for en kommentar : )