søndag 8. mai 2011

En lat dag i en hage som skal bli like lat

Da har vi fått fyllt bedet med planter :-) Vi vanner og vanner...og venter utålmodig på at det skal vokse seg stort og frodig. Plantet det tross alt i går...burde da snart begynne å skje noe da eller... ;-)
Jeg hadde besøk av en dame fra Late Hager i går. Jeg fikk masse hjelp og ideer til hvordan jeg skal få drømmehagen. Målet nås nok ikke denne sommeren, men da har vi i hvertfall en plan. Kanskje får jeg min late hage en vakker dag, hvor det skal nytes både farger, fasonger og lukter...

Piltreet spirer og gror...og det er så grønt og fint.

Og Hortensiaen har jeg fortsatt stående i potte. Den skal ut i et bed sammen med Rhododendro og Magnolia...men ikke før jeg er sikker på at jeg ikke trenger å ta den inn om natta mer...


Det har vært en lat dag. Litt luking og planting...men så mest avslapping med Drømmehjerte i sola... Måtte sommeren vare =)

1 kommentar:

  1. Ofte er det sånn med hageplanter og busker at de vokser så fort,i alle fall om de får godt stell og næring, plutselig må en ut med saksa og klippe og klippe for å holde voksten nede...men en føler alltid at det går litt sakte i begynnelsen. Hagen blir nok lat og fin tilslutt.

    SvarSlett

Blir glad for en kommentar : )