mandag 30. januar 2012

Artig innpakning

Jeg får fortsatt leveransene fra Godt Levert. Og jeg er fornøyd! Jeg er så og si aldri på butikken lengre. Kun èn gang i uka, for å fylle opp melk, brød og pålegg...og litt barnevennlige middager. For jeg mener fortsatt menyene er litt lite tilrettelagt for barn. Men det er klart...det kan jo være at mine barn er litt mer kresne enn andre.

En av rettene vi har fått oppskrift på, er denne kyllingretten med risotto. Og da står det i oppskriften at ved kokingen av risottoen, skulle jeg følge anvisningen på pakken. Og det var der det ble litt koselig. Det står som følger:
"Først setter du på hyggelig musikk, og inviterer noen gode venner. Sånn ca 20 minutter før de kommer, finner du fram en gryte eller dyp stekepanne:

så kommer liksom framgangsmåten på ordentlig, før det fortsetter;

Fyll glassene med god italiensk vin og dra et par røverhistorier for gjestene før dere går til bords...

Det gjorde en forskjell faktisk. At det sto litt sånn koselig skrevet bakpå. Også smakte risottoen faktisk godt også. Og med deilig Stange kylling med skinn...som jeg smurte inn med sennep før den fikk så i ovnen i 10-15 min, ble det en luksus middagsmatpakke :-)

Yammi :-)

1 kommentar:

  1. Så morsomt når de gjør litt ekstra ut av pakningen/emballasjen synes jeg. Og med en slik tekst bakpå, samt lekker design på emballasjen så er man solgt ;) Maten så veldig god ut også.

    klem Jane

    SvarSlett

Blir glad for en kommentar : )