fredag 22. juni 2012

Hytte-hage

Hytte-hage ja...vet vel ikke helt om det er noe ord. Men det er i hvertfall hagen på hytta. Eller skråningen, som vi har laget om til litt hage.

Denne skråningen ned fra plattingen, og nesten til stranda, har vært til stor misunnelse for noen. Det er rett og slett et kratt, eller var da, men noen syns ikke vi skulle bruke dette krattet til noe.

Vi lagde nemlig trapp ned her, for å kunne komme kjapt ned til den bittelille stranda som ligger nedenfor. Ellers må vi gå "rundt". Nå er ikke dette noe problem lengre, da ungene har blitt store, og svømmedyktige, men da vi lagde trapp, var det for at vi skulle kunne følge med dem fra litt lengre avstand.

Men noen, ( og krattet var vårt altså, så ingen tror vi lagde trapp på noen annens eiendom ) mente at denne trappa ødela naturen, og gjorde at vi måtte gå MER på deres tomt når vi kom ned, enn uten trapp. 


Så mens disse noen fortsetter å lure på hva de skal bruke fritiden sin på, tok vi bort trappa, og det ble denne flotte natur-tomt-hagen i stedet :-)

Tar snart turen ned igjen, så jeg gleder meg til å se om det har blitt frodigere...og dermed trengs det vel litt luking også ;-)


Kanskje det tilogmed er pass til noen fler stauder...når jeg tenker etter. Tar med noen for sikkerhets skyld.

Rhododendroen blomstret tidlig, er ikke det er flott blomst!? Må ha meg en hjemme også.
Håper håper håper på MASSE markjordbær i sommer!

:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blir glad for en kommentar : )