onsdag 6. juni 2012

...og sånn går nu dagan..


Det har vært en måned med MYE på kalenderen. Og da utgår blogging med høye kneløft. Jeg må si jeg syns det er hyggelig da, å oppdage at det allikevel er noen tapre mennesker som er innom for å kikke. Og når da noen sender melding og etterlyser nye innlegg...ja da får jeg det sparket bak som jeg trenger ;-)

Det siste måneden har stått i konfirmasjonens tegn. Både her i huset og i andre hus. Så all fritid, har gått til klargjøring og forberedelser. Hagen er blitt frisket opp litt, utallige løvetannbusker er dratt opp med rot, tale er skrevet og kreative gaveideer er tenkt på. 
Kommer tilbake i et annet innlegg med litt mer detaljer...

Jeg har vært på jentetur til København. Eller søstertur om du vil. Det ble en tur med mange restaurantbesøk, litt shopping og mange cafèbesøk :-) Kommer tilbake til fler detaljer fra den turen også jeg, i et nytt innlegg.

Og midt oppi alt har det vært ridning, både for snuppa og for MEG!, kaffedrikking, hekling, pinsetur til hytta...og sånn har nu dagan gått ;-) Kommer tilbake til detaljer på alt det andre også jeg...kanskje...etterhvert ;-)

GOD SOMMER så lenge :-)


1 kommentar:

  1. Det er jenta si det,bare en liten oppdatering på bloggen en gang i mellom,og dagene blir enda koseligere...klem

    SvarSlett

Blir glad for en kommentar : )