tirsdag 15. januar 2013

MatVerket

Det går i mat om dagen :-) Og i dag blir en spennende dag! Det kribler litt i magen. Eller ganske mye faktisk. Skal i møte ang nytt kjøkken og nye muligheter i dag!

Lørdagen skulle eg jo egentlig ut på skitur, men siden jeg da hadde måtte smurt med spiker, ble det en lang løpetur på mølla i stedet. Og mat-laging :-D
Tok meg et glass alkoholfri limonade! Skulle være sjåfør, eller hadde det blitt vin i glasset, men limonaden var absolutt ingen dårlig erstatter! 


Her er råvarene jeg gikk ut fra, og det skal sies. Det ble utprøving av nye retter, og definitivt luksusutgaven av tapas denne kvelden.

Foto: Kongekrabbe i mango

Foto: Store dadler i bacon

Foto: Manchego ost m/ mangochutney

Foto: Serranoskinke m/ aspargestopper og balsamicoglace

Foto: Hjemmelaget kremost m/ chorizo

Noen eller alle disse rettene kommer nok snart inn i meny på MatVerket sine nettsider  :-)

PS...du kan også følge Mat Verket på facebook ;-)


1 kommentar:

  1. Ser fantastisk ut og smaker helt sikkert like fantastisk. Så glad for at jeg kjenner deg hehe:))

    SvarSlett

Blir glad for en kommentar : )