søndag 31. mars 2013

Late påskedager


Påsken ble til ferie. Heldigvis. Selv om det har vært forholdsvis rolige dager på oss i det siste, er det alltid godt med litt ferie. Og været viste seg fra sin beste side! Nesten da...kunne godt unnvært de kuldegradene, men så lenge sola varmer i husveggen er det greit da ;-)


Det var egentlig først torsdagen ferien begynte. Ungene hadde jo hatt fri de tre første dagene også, og selv om de koser seg med tv og dataspill i alle mulige varianter!! blir jeg sprø av det. Jeg ville på hytta. Åpne hytta for sesongen. Men med kuldegrader der også ble det litt vanskelig. Dumt å åpne vannet for å la det fryse liksom ;-)


Men det er jo vann nok andre steder, og det har aldri vært forbudt med "medbringt" så lenge det dreier seg om vann... Så torsdag morgen begynte jeg å gnåle. I hvert det jeg  fikk høre at jeg gjorde...he he... pakke nå? Skal vi dra nå? Skal vi dra etterpå? Når skal vi dra da?!? 


Men etter et lite familieråd, ble svaret fredag morgen. Så da måtte vi bare finne på noe annet denne torsdagen, For inne skulle vi ikke være, og tv/pc var uaktuelt. Så da ble det ut på tur. MED kamera :-)


Rart hvor mye lettere det blir å gå hvis man har kamera til sysselsetting. Og med sol og vårsmelting som motiv, var det en drømmedag for fotografering.


Og når dette og gode venner ventet i enden av turen, var det plutselig helt greit å vente en dag til med hyttepåske :-D

2 kommentarer:

  1. Så koselig med litt blogging fra deg igjen:). Fine bilder og koselig lesning,klem

    SvarSlett
  2. Herlig! Det ble en megakoselig dag, uten at det var planlagt noe som helst. Merkelig at det alltid blir sånn sammen med dere... ;-)

    SvarSlett

Blir glad for en kommentar : )