onsdag 20. januar 2010

Italiensk gryte...eller form om du vil.

Et lettvint og kjapt middagstips : ) Stek 1 kg kjøttdeig, sammen med en hakket rødløk og et par fedd hvitløk.

Kok pasta...jeg bruker èn pose, 500 gr. Jada det blir en stor porsjon : )

Ha pastaen oppi gryta med kjøttdeigen, hell over ca 2 dl chili-saus. (Jeg bruker type Heinz)
bland sammen og hell på en pk fløte. Kok opp mens du rører.
Smak til med salt og pepper, så er den klar til servering. MEN...det er også veldig veldig godt å ha gryta over i en ildfast form...strø ost over og gratiner i ovnen.
Server med brød og salat til : )

1 kommentar:

  1. Du lager altså så mye lekker mat!! Sitter her med matpakka mi men skulle heller gjerne ha smakt på det der nå.Alt i en form er kjempepraktisk. Jeg lager noe lignende hvor jeg bruker kjøttboller, tomatsaus og fusilli og gratinerer med ost på toppen. Supergodt det også!Så fin lue lille snuppa har fått!
    God ide med knappepynt :)klemmer fra bekken :))

    SvarSlett

Blir glad for en kommentar : )